lauantaina, maaliskuuta 15

Siivousta

Äiti rakensi meille tänään Isin avustuksella kirjahyllyyn oleilupaikan kun me saadaan nyt olla Isin ja Äitin kanssa öisinkin jos ollaan kiltisti. Se on ehkä ihan kiva, täytyy vaan vähän totutella siihen kun ei oo aiemmin saatu mennä sinne kun siellä oli jotain kasveja.

Neko

Sit Isi ja Äiti siivos tänään ja vaikka se imuri pelottaa aina tosi paljon...

Neko: Mä uskalsin tänään vähän jäädä vilkuilemaan että mitä se imuri oikein tekee! Mut sitku se tuli vähän lähemmäs ni menin veikan kanssa makkarin peiton alle...

...ni sit ku uskalletaan tulla takas ja kaikki huonekalut ei oo vielä takas paikoillaan ni niiden päällä on kiva hyppiä ku ne on ihan erilailla ja niiden avulla pääsee ihan erilailla kaikkiin paikkoihin! Myös Isi katteli meidän uutta blogia ja sano että tän viikon kissakuvahaasteeseen olis pitäny laittaa tää:


Vaikka eihän tää ees oo mikään oikee kissa, vaikka puupää onkin.

Päästiin parvekkeellekin tänään ja se on aina tosi kivaa, vaikka sieltä välillä kuuluukin ihan vähän pelottavia ääniä ja sit pitää tulla takas sisälle vähäks aikaa. Joskus siellä on lintujakin syömässä talipalloa ja sillon me ollaan ihan villinä säkättämässä ja kähisemässä. Mut ne linnut kyl aina lähtee pois heti ku me ollaan niin suuria ja pelottavia mahtavia kissoja!

Neko ja Pollo

Viikonloppusin on aina kivaa ku Isi ja Äiti on meidän kanssa kotona ja sit me aina ollaan niiden kaa samassa huoneessa ja vahditaan tarkkaan et mitä ne tekee.


Neko: Ja sit aina ku Äiti siivoo vessan ni mä meen metsästämään sitä vettä millä se huuhtelee lattian! Mut jos mun nenä kastuu ni emmä sit tykkää.

Pollo: Mä en kyl tykkää yhtään kastua...

Ei kommentteja: