torstaina, maaliskuuta 27

Ulkoilua

Me käytiin tänään ulkona! Isi ja Äiti on jo pitkään puhunu että me päästäis ulkoilemaan lumeen, mutta ei oo ollu hyviä ilmoja tai sit ne on ollu muuten vaan laiskoja. Äiti kyl unohti ottaa kameran mukaan ulkoilureissulle, mutta se räpsi meistä kuvia aiemmin ku oltiin parvekkeella. Isi sano ensin että ei parvekkeelle voi mennä ku siellä sataa muka lunta, mut mitä se haittaa!


Neko

Me kun mentiin pihalle, ni ensin vähän jänskätti ku Isi ja Äiti vaan tuli kotii ja heti laitto meille valjaat. Ja sit niitä piti muka vielä säätääkin ku me ollaan kasvettu isoiksi kissoiksi! Ja sit hississä vähän pelotti vaikka oltiinki turvallisesti sylissä. Ulkona varmisteltiin aina välillä että missä toinen on miukumalla. Mut alkujännityksen jälkeen me lähdettiin seikkaileen ja kierrettiin koko talo! Vaikka varpaita alko kyl paleleen ja sit Äiti ja Isi kanto meidät pihaan niin et sit me tajuttiin et siitä pääsikin jo sisälle. Oli siellä kyllä jännää ja paljon lunta!

Ja sit ku me tultiin kotiin, meillä oli kova nälkä.

Pollo: Ja sit mä olisin jo halunnu takas ulos mut Äiti vaan silitteli mua ja sano et ei sinne ny enää pääse. Ja sit me päästiin parvekkeelle, mut ei se tietenkää oo niin kivaa vaikka siellä ei kyl pelotakaan yhtään.

Ei kommentteja: